Yellow.Menu.

Yellow este singurul serviciu care iti ofera posibilitatea sa comanzi meniuri de calitate chiar la tine acasa sau la birou. Plasezi o comanda pe site sau din aplicatie, direct de pe telefon, si in maxim 30 de minute vei putea sa savurezi preparatele atent pregatite de bucatarii nostri.

In fiecare zi servesti un pranz sanatos fara aditivi si coloranti artificiali, pregatit din ingrediente proaspete in bucataria noastra.

Pentru ca mancarea sa fie intotdeauna proaspata si livrata in cel mai scurt timp, pregatim zilnic un numar limitat de preparate culinare. Nu ai reusit sa comanzi azi? Viziteaza-ne site-ul in fiecare seara si comanda preparatele pe care vrei sa le servesti in ziua urmatoare.

Chef-ii nostri pregatesc zilnic meniuri sanatoase si apetisante. In fiecare zi te surprindem cu alte preparate culinare menite sa iti ofere o experienta de neuitat. Pentru a se asigura ca totul este perfect, bucatarii utilizeaza cele mai noi tehnici de lucru si se straduiesc sa iti ofere arome internationale la un pret accesibil.

Intotdeauna vei regasi in meniul nostru si o optiune vegetariana deoarece ne dorim ca tu sa poti alege preparate adaptate stilului tau de viata.

Yellow.Menu este a opta companie intrata in portofoliul ROCA. 

Yellow food delivery